Melancolie.

Tocmai am cazut intr-o stare profund de adanca de melancolie.Aceasta stare de malancolie ma melancolizeaza chiar si pe mine.Melancolia ce sade in mine in momentul asta e un tip mai special de melancolie.O melancolie..melancolioasa!Adica, ce vreau sa zic..nu stiu, numai ca am chef de postat.Si sunt melancolic, probabil din aceasta cauza.

In zece minute de mai duce o zi, alt motiv de melancolie.Sunt melancolic, da` melancolic rau, dupa cate se poate vedea din postul meu..melancolic.

Nu mai stiu sa zic melancolic.Doamne, ce cuvant urata.Melancolic..nu suna urat, dar ia ziceti-l de mai multe ori…..(pauza mai lunga…)….Eiii, vedeti? Ce, weblog sunt urat?Inafara de faza ca nu stiu cum sa il iau, web log, sau we blog…chiar nu suna urat.Adica ba da, suna foarte urat.

Acum reintram in starea de melancolie, cautam motiv pentru a fi melancolici.Asa, sunt melancolic.Nu am pahar de plastic pentru a flegma cojili dă Natzlain. .

A, da.Betty e cea mai eco persoana din Lehliu.CUUM BA BAIATULE SA TE PLIMBI TU CU PAHARU` DE PLASTIC DUPA TINE SA SCUIPI COJILE DE SEMINTEEE?CUM BAAA, CUM? Stai, asta nu era melancolie.Tre` sa intru in starea mea profunda de melancolie..Gata, am intrat in starea mea profunda de melancolie..

A propos Betty : Cojile -> Pahar -> Pahar -> Cos de gunoi -> Tomberon -> Pajiste + VANT = Inapoi in parc! Logica ba, logica!Ce n-am? De ce, atunci, daca e asa?Este foarte logic, va dau si explicatie : Traim in Romania.Si asta ne ocupa mult timp, nu pe tot, dar ne ocupa ceva mai mult decat normal.

Aberez, nu am mai dormit de azi de la 18:00 .Si oricum de la 14:00 pana la 18:00 in 24 de ore nu e exagerat de mult.Am baut o cafea din aia de la dozator.Adica zatz + apa.Si nu numai ca era prea amara, dar si acum am gura punga.In cateva secunde se face 2 August…asteptam..asteptam.Gata, 2 August…

Maine de dimineata ma duc prin capitala sa imi iau diverse chestii pentru tabara.Hai noapte buna!